Blog

Hondentrimsalon monica gaat verhuizen

Hondentrimsalon Monica gaat verhuizen.

Helaas moet Petra van hondentrimsalon Knippen & Zo stoppen met trimmen van honden. Na bijna 9 jaar te hebben samen gewerkt  zal ik, maar ook de hondjes haar dan ook erg gaan missen.

Samen met mn gezin gaan we verhuizen naar Dalem en heb ik daar de mogelijkheid om weer aan huis te trimmen.

Vanaf 21 Augustus bent u welkom in Dalem voor het trimmen van u hond. Verdere details volgen.

Maak snel een afspraak

 

Aankomende 3 weken (week 23, 24 en 25) zijn er nog een paar plaatsjes vrij om u hond te trimmen. Daarna pas weer plaats vanaf 24 augustus. Maak dus snel een afspraak als je jou hond voor de vakantie nog getrimd wil hebben. Vol is echt vol.

honden-op-vakantie-300x225

Pasen en chocolade

Pasen komt er weer aan en in de winkels zijn ze weer volop te koop: chocolade paashazen en paaseieren. Vaak met een vrolijk wikkel rondom de chocolade, wat uitnodigt om de eitjes op een mooie schaal in de kamer te zetten, en de paashazen een leuke plek op de kast te geven. Zo ziet het huis er meteen een stuk kleurrijker uit en raakt u helemaal in de paasstemming!

Helaas geeft uw hond niet zoveel om deze stemming. De chocola daarentegen kan door een hond erg aantrekkelijk gevonden worden. En daar schuilt het gevaar: chocolade is giftig voor honden (en trouwens ook voor veel andere huisdieren!). Uw huisdier kan hier erg ziek van worden en in zeer ernstige gevallen zelfs aan overlijden.

Wanneer u niet in de buurt bent, is het dus verstandig om deze chocoladeproducten op een voor uw dier onbereikbare plaats te zetten. En als u voor uw kinderen chocolade eieren gaat verstoppen, zorg dan dat uw hond de eieren niet als eerste vindt: hou hem liever even aangelijnd of in een aparte kamer.

Mocht uw dier toch per ongeluk chocolade gegeten hebben, neem dan direct contact op met uw dierenarts.

20 % korting

Om te vieren dat ik met Hondentrimsalon Knippen & Zo alweer 7 jaar samen werk en we al weer 1 jaar gevestigd zijn in Gorinchem Kleine Haarsekade 83 krijgen vasten klanten vanaf 1 december 20% korting op het aanbrengen van een nieuwe klant en ook de nieuwe klant krijgt deze 20% korting op een trimbeurt. Alleen geldig op een hele trimbeurt

Welke-kleine-honden-zijn-er